گزارش تصویری نشست آشنایی با المپیاد سواد رسانه ای

آخرین مطالب

  • 1.jpg
  • فراخوان پنجمین دوره المپیاد سواد رسانه‌ای منتشر شد

    دانش‌آموزان پایه نهم می‌توانند به صورت آزمایشی در مرحله اول این دوره از المپیاد شرکت کنند


  • 1.jpg
  • فراخوان چهارمین جایزه سؤال سرخ منتشر شد

    هم‌زمان با برگزاری پنجمین المپیاد سواد رسانه‌ای، چهارمین دوره «جایزه سوال سرخ» با محوریت طراحی سوالات خلاقانه برای مرحله اول المپیاد سواد رسانه‌ای برگزار می‌شود.


  • 1.jpg
  • دبیررسان! تبلت و محتوای آموزشی برای معلمان مناطق محروم

    پویش #دبیررسان با هدف حمایت از معلمان مناطق محروم راه اندازی شد

    گزارش تصویری نشست آشنایی با المپیاد سواد رسانه ای

    جلسه آشنایی با سومین دوره المپیاد_سواد_رسانه ای...

    جلسه آشنایی با سومین دوره المپیاد_سواد_رسانه ای با حضور و سخنرانی دکترسید بشیرحسینی – رئیس شورای سیاستگذاری باشگاه سواد رسانه ای برگزار شد.
    در این مراسم دکتر محمد صادق باطنی دبیر سومین دوره المپیاد سواد رسانه ای، مهندس علی رضایی ولا دبیر اجرایی المپیاد و جناب آقای محمد رضا محمدی دبیر باشگاه مدرسان حضور داشتند و توضیحاتی ارائه دادند.
    در انتهای این نشست دانش آموزان، معلمان و دانشجویان علاقه مند به این حوزه سوالات خود را مطرح نمودند.

    در ادامه میتوانید گزارش تصویری این کرسی آزاد اندیشی را مشاهده نمایید.

    این تصویر دارای صفت خالی alt است؛ نام فایل آن IMG_1841.jpg می‌باشد

    این تصویر دارای صفت خالی alt است؛ نام فایل آن IMG_1838.jpg می‌باشد

    این تصویر دارای صفت خالی alt است؛ نام فایل آن IMG_1839.jpg می‌باشد

    این تصویر دارای صفت خالی alt است؛ نام فایل آن IMG_1832.jpg می‌باشد

    این تصویر دارای صفت خالی alt است؛ نام فایل آن IMG_1834.jpg می‌باشد

    این تصویر دارای صفت خالی alt است؛ نام فایل آن IMG_1848.jpg می‌باشد

    این تصویر دارای صفت خالی alt است؛ نام فایل آن IMG_1836.jpg می‌باشد

    این تصویر دارای صفت خالی alt است؛ نام فایل آن IMG_1846.jpg می‌باشد

    این تصویر دارای صفت خالی alt است؛ نام فایل آن IMG_1835.jpg می‌باشد

    این تصویر دارای صفت خالی alt است؛ نام فایل آن IMG_1847.jpg می‌باشد

     

    نظرات

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

    IMLC Copyright© 2017. design by Arad Studio All right reserved.